Vinylnytt.se är tillbaka!


Efter en viss tids paus är det nu dags att köra igång igen! Det är många av er som frågat vad som hände med sidan och vi uppskattar verkligen det. Tyvärr har inte tiden funnits där och vi ber om ursäkt för det men lovar att komma tillbaka storslaget!

Vi hoppas ni alla är lika taggade som oss på hösten och alla regniga dagar man kan spendera inomhus lyssnandes på sina favoritalbum.

Se till att följa oss på Facebook för de senaste nyheterna!

Jonathan Lindfors

Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger

Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.
Jonathan Lindfors

Latest posts by Jonathan Lindfors (see all)

TwitterFacebookShare

Jonathan Lindfors

About Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.