Blink-182 Släpper ett gäng nya versioner av äldre album


Blink-182 vinyl vinylnytt vinylnytt.se sverige musik

Blink-182 är högaktuella med ny singel ute och nytt album bara runt hörnet! Detta hindrar dock inte www.srcvinyl.com från att fokusera på deras äldre album, de släpper ett helt gäng nya versioner av deras äldre album, en del även på kassett, för de som verkligen vill ha ALLT med bandet!

Denna gången är även alla vinylerna remastrade för just vinylformatet, något som ej skett med tidigare utgåvor.

Detta betyder att man nu åter igen kan beställa deras klassiker utan att behöva betala skjortan för dem på eBay eller liknande. Frakten från SRC är överkomlig, även för oss svenskar, och här på redaktionen har vi redan beställt och förhandsbokat!

Jonathan Lindfors

Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger

Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.
Jonathan Lindfors

Latest posts by Jonathan Lindfors (see all)

TwitterFacebookShare

Jonathan Lindfors

About Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.