The Fray släpper ett gäng reissues


the fray vinyl album reissues record musik vinylnytt.se vinylnytt

Det Amerikanska bandet The Fray kommer under sommaren släppa ett par nya versioner av några sina äldre album, först ut är albumet “How To Save A Life” som senast släpptes på vinyl 2007. Denna gången kommer detta albumet släppas som dubbel-lp i färgen “Buttercream” i mitten på Juni.

Albumet finns redan nu att förhandsboka via SMLXL-Vinyl och där finns även information om deras andra album “The Fray” som kommer släppas under Juli månad. Detta album kommer finnas i färgen “Coke bottle clear”

Det första albumet innehåller givetvis bandets genombrottslåt “How To Save A Life”

the fray vinyl album reissues record musik vinylnytt.se vinylnytt
Jonathan Lindfors

Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger

Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.
Jonathan Lindfors

Latest posts by Jonathan Lindfors (see all)

TwitterFacebookShare

Jonathan Lindfors

About Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.