Kent släpper mer information om sista albumet


Kent jocke berg svensk vinyl vinylnytt vinylnytt.se musik

Det var inte länge sedan ett av Sveriges mest älskade band Kent avslöjade att detta året blir slutet för dem, något som säkert ingen hade kunnat förutspå.
Deras sista turné sålde slut inom loppet av bara några få timmar och hysterin inför det sista året med Kent var ett faktum.

Den 20 Maj kommer det allra sista albumet “Då Som Nu För Alltid”, dock ej de allra sista låtarna, då bandet avslöjade att ett Greatest hits-album kommer släppas senare i höst innehållande några få nya låtar, de allra sista låtarna som Kent någonsin kommer släppa.

Sedan allt detta tumult har det dock vart relativt tyst om bandet sista två veckorna, fram tills nu när bandet via sin Facebook-sida hintade på lite mer information angående albumet.

Kent jocke berg svensk vinyl vinylnytt vinylnytt.se musik
Kent jocke berg svensk vinyl vinylnytt vinylnytt.se musik

Värt att notera med dessa bilderna är att låten som släpptes som en första singel “Egoist” ej står med här. Skulle detta vara den färdiga låtlistan för sista albumet “Då Som Nu För Alltid” är det också mycket märkligt att man väljer att kalla sista spåret för “Den Sista Sången” då de redan har avslöjat att de kommer släppa tre nya låtar till samlingsplattan i höst.

Det mest troliga är att detta enbart är en teaser och ej ett färdigt omslag.

Jonathan Lindfors

Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger

Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.
Jonathan Lindfors

Latest posts by Jonathan Lindfors (see all)

TwitterFacebookShare

Jonathan Lindfors

About Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.