Håkan Hellström släpper ny singel


Håkan hellström vinyl vinylnytt svensk musik

Med bara dryga två månader kvar till Håkan Hellström äntrar scenen på Ullevi i Göteborg för andra året i rad så kommer det en ny singel som en blixt från klar himmel.
Singeln som heter “Din Tid Kommer” släpptes tidigare idag på bland annat Spotify och har tagits emot med väldigt bra kritik.

Håkan har tidigare pratat om att det eventuellt skulle komma lite nytt material innan de kommande spelningarna på Ullevi, fyra låtar för att vara exakt, men något klart datum för hans nya platta finns det ännu inte men tros komma till hösten.

Jonathan Lindfors

Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger

Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.
Jonathan Lindfors

Latest posts by Jonathan Lindfors (see all)

TwitterFacebookShare

Jonathan Lindfors

About Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.