Hot Topic – Köp en vinyl, få andra för 10:-


hot topic vinyl svensk vinylnytt

Hot Topic har just nu en stor rea på en del av deras utbud på vinyl, men även andra produkter! Köp en vinyl och få andra skivan för bara 1$! Vill du fynda skivor från bland annat Dropkick Murphys, Children Of Bodom plus en hel del soundtracks! Kolla in deras hemsida nu!

Jonathan Lindfors

Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger

Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.
Jonathan Lindfors

Latest posts by Jonathan Lindfors (see all)

TwitterFacebookShare

Jonathan Lindfors

About Jonathan Lindfors

Owner - Editor in chief - Writer - Blogger Total tech-freak that loves music on vinyl. Writer for a few other sites and editor in chief for www.musicnews.se . I'm also running my own personal blog at www.jlindfors.com , please check them out if you like my work.